Lägsta Pris Garanti

Parnass Presentreklams strävan är att alltid erbjuda marknadens lägsta priser. Samtliga produkter i vårt sortiment på hemsidan täcks av vår Lägst Pris Garanti. Detta betyder att om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos någon av våra konkurrenter så kommer vi att erbjuda varan till ett lägre pris.

Villkor för Lägst Prisgaranti: Lägst Prisgarantin gäller för identiska varor som erbjuds av svenska företag, via allmänt publicerade priser i webshop eller i tryckt katalog, till lägre pris vid samma kvantitet. Varan måste vara till allmän försäljning och finnas tillgänglig för leverans. Anspråk på pris nedsättning med hänvisning till Lägst Pris Garanti skall göras före beställning och styrkas med kopia på erbjudandet. Parnass förbehåller sig rätten att när som helst återkalla detta erbjudande.

LÄGSTA PRIS GARANTI
Snabba leveranser
100% Nöjd kund

Våra säljare

Internet i all ära men ibland kan det vara bra att prata med någon verklig person. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt efter era önskemal. Vi har över 60 års erfarenhet av produkter med tryck.